Ana sayfa » Sebze » Zeytinyağlı Bakla Tarifi
Zeytinyağlı Bakla tarifi: Zeytinyağlı Bakla için gerekli malzemeler nelerdir? Zeytinyağlı Bakla nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
Baklaların kararmasını önlemek için limonlu suda bekletin. Zeytinyağlı yemeklerinizde sızma zeytinyağı kullanmaya özen gösterin. Zeytinyağlı yemeklerinizi pişiriken lezzetin tamamlanması için pişmeye bırakmadan ve kapağını kapatmadan önce 1-2 yemek kaşığı ekstra zeytinyağı ilave ederek lezzetlendirebilirsiniz. Zeytinyağlı yemeklerinizin sularının yoğun olmasını isterseniz bir tutam un serpebilirsiniz.
Üzerine doğranmış dereotlarını ekleyin, yanına da sarımsaklı yoğurt pek bir yakışıyor aklınızda olsun :)
Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?
TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin