Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Zerdeçallı Kış Çorbası Tarifi

Zerdeçallı Kış Çorbası

Zerdeçallı Kış Çorbası Tarifi

Zerdeçallı Kış Çorbası tarifi: Zerdeçallı Kış Çorbası için gerekli malzemeler nelerdir? Zerdeçallı Kış Çorbası nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Zerdeçallı Kış Çorbası yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 2 dilim bal kabağı
  • 1 adet patates
  • 1 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 1/2 çay bardağı mercimek
  • 1/2 su bardağı iç bakla
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • 2 su bardağı kemik suyu
  • 2 su bardağı su
  • 1 çay kaşığı tuz

Zerdeçallı Kış Çorbası tarifi nasıl yapılır?

  • Tüm malzemeyi doğrayıp, tencereye koyup, üzerine kemik suyunu ekleyerek ocağa alıyoruz.
  • Yaklaşık 40 dakika orta ateşte pişiriyoruz. Tüm malzemeler pişince ocaktan alıp blenderdan geçiriyoruz. Afiyet olsu

Zerdeçallı Kış Çorbası tarifinin püf noktası nedir?

Blenderdan geçirdikten sonra arzu edilirse bir tatlı kaşığı tereyağı eklenebilir. Üzerini süslemek için krema kullanabilirsiniz.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025