Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Yumuşak Bazlama Tarifi

Yumuşak Bazlama

Yumuşak Bazlama Tarifi

Yumuşak Bazlama tarifi: Yumuşak Bazlama için gerekli malzemeler nelerdir? Yumuşak Bazlama nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Yumuşak Bazlama yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 2 kilogram un
  • 2 yemek kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı maya
  • 2-3 su bardağı su (yeterince)

Yumuşak Bazlama tarifi nasıl yapılır?

  • Hamuru bir kapta yoğurulur.
  • Üzeri kapatılıp, mayalanmaya bırakılır.
  • Ardından, mayalanan hamur eş parçalara ayrılır.
  • El yardımı ile açılır.
  • Tavada arkalı önlü pişirilir. Üzerine biraz tereyağı sürerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025