Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Nefis Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Yumurta Kapama Tarifi

Yumurta Kapama

Yumurta Kapama Tarifi

Yumurta Kapama tarifi: Yumurta Kapama için gerekli malzemeler nelerdir? Yumurta Kapama nasıl yapılır?

Tarifi oylar mısınız?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Yumurta Kapama yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 2 adet yumurta
  • 1,5 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı kekik

Yumurta Kapama tarifi nasıl yapılır?

  • Yumurtaları suda haşlıyoruz.
  • Ayrı bir tavada tereyağı eritiyoruz.
  • Yağın üstüne kırmızı pul biber ve kekik ekliyoruz.
  • Haşlanan yumurtaları soyup ikiye kesip ters bir şekilde tavaya koyuyoruz.
  • Yumurtaların üstünede kaşıkla bu karışımdan gezdiriyoruz, afiyet olsun.

Yumurta Kapama tarifinin püf noktası nedir?

Tereyağının hafif yakarsanız daha lezzetli oluyor.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Yumurta Kapama ile ilgili yorum yap




Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Nefis Yemek Tarifleri - 2021