Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Yöresel Kömbe Ekmeği Tarifi

Yöresel Kömbe Ekmeği

Yöresel Kömbe Ekmeği Tarifi

Yöresel Kömbe Ekmeği tarifi: Yöresel Kömbe Ekmeği için gerekli malzemeler nelerdir? Yöresel Kömbe Ekmeği nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Yöresel Kömbe Ekmeği yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 3 su bardağı süt
  • 4 su bardağı su
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2 paket kuru maya
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 1300 gram un

Yöresel Kömbe Ekmeği tarifi nasıl yapılır?

  • Uygun bir kaba malzemelerimizi sırasıyla ekleyip hamurumuzu yoğuralım. 1 saat mayalanması için üzerini kapatıp bekletelim.
  • Mayalanan hamuru eşit miktarda 2 parçaya bölelim. Yağladığımız fırın tepsilerine hamuru yerleştirelim. 200 derece önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirelim. Afiyet olsun.

Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025