Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Yoğurtlu Tavuk Mezesi Tarifi

Yoğurtlu Tavuk Mezesi

Yoğurtlu Tavuk Mezesi Tarifi

Yoğurtlu Tavuk Mezesi tarifi: Yoğurtlu Tavuk Mezesi için gerekli malzemeler nelerdir? Yoğurtlu Tavuk Mezesi nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Yoğurtlu Tavuk Mezesi yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 1 adet tavuk göğsü
  • 1 adet bulyon
  • 2 su bardağı süzme yoğurt
  • 1 tutam dereotu
  • 2,5 çay kaşığı tuz
  • 1 diş sarımsak

Yoğurtlu Tavuk Mezesi tarifi nasıl yapılır?

  • Tavuk göğsü 1 adet tavuk bulyon ile haşlanır ve tuz atılır.
  • Yoğurda sarımsak rendelenir tuzla karıştırılır.
  • Haşlama tavuk ellle tiftiklenir. Yoğurtlu karışımla karıştırılır.
  • Servis tabağına alınır ve dereotu ile süslenir. Afiyet olsun.

Yoğurtlu Tavuk Mezesi tarifinin püf noktası nedir?

Tavuk ezilecek şekilde haşlamayın diri olsun.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025