Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Yanık Cheesecake Tarifi

Yanık Cheesecake

Yanık Cheesecake Tarifi

Yanık Cheesecake tarifi: Yanık Cheesecake için gerekli malzemeler nelerdir? Yanık Cheesecake nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Yanık Cheesecake yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 750 gram sürülebilir beyaz peynir
  • 750 gram krema
  • 230 gram şeker
  • 90 gram un
  • 30 gram mısır nişastası
  • 7 adet yumurta

Yanık Cheesecake tarifi nasıl yapılır?

  • Fırını 250 derece alt-üst ayarlayın. Krem peynir ve şekeri çırpın.
  • Mikseri hiç durdurmadan sırasıyla kremayı, unu ve nişastayı ekleyin. Tekrar durmadan yumurtaları tek tek ekleyin.
  • Vanilyayı ekleyip mikseri kapatın.
  • 24 cm'lik kelepçeli kalıbınızın altına yağlı kağıt serip sıkıştırın. Başka bir yağlı kağıdı ise içine oturtun.
  • Pürüzsüz bir kıvam için harcı süzgeçten geçirerek kalıbınıza dökün ve 35 dakika pişirin. Her fırın farklı olduğu için siz kontrollü olun.
  • Fırından çıkıp oda sıcaklığına yaklaşınca 1 gece buzdolabında bekletin, ertesi gün tüketin. Afiyet olsun.

Yanık Cheesecake tarifinin püf noktası nedir?

Mükemmel sonuç için ürünlerin oda sıcaklığında olmasına ve kalıbınızın 24 cm çapında olmasına önem veriniz.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025