Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Yanardağ Pastası Tarifi

Yanardağ Pastası

Yanardağ Pastası Tarifi

Yanardağ Pastası tarifi: Yanardağ Pastası için gerekli malzemeler nelerdir? Yanardağ Pastası nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Yanardağ Pastası yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 1 adet pandispanya keki
  • 2 paket krem şanti
  • 1 su bardağı süt
  • 1/2 paket petibör bisküvi
  • 2 adet muz
  • 1 paket çikolata sosu
  • 1 çay bardağı damla çikolata

Yanardağ Pastası tarifi nasıl yapılır?

  • Öncelikle çikolata sosunu pişiriyoruz ve soğumaya bırakıyoruz. Krem şantiyi köpürtüp içine bisküvi, muz ve damla çikolatayı ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
  • Daha sonra büyük bir servis tabağına kekimizin tek katını yerleştiriyoruz ve sütle ıslatıyoruz; kremasını kubbe şeklinde yerleştiriyoruz.
  • Kekimizin diğer katını sekiz parçaya kesip iç kısmını sütle ıslatıp dış kısmını da soğumuş olan çikolata sosuna batırıp pastamıza yerleştiriyoruz.
  • İstediğimiz gibi süslüyoruz, dilerseniz kalan sosu ortasına dökebilirsiniz. Afiyet olsun.

Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025