Yanardağ Pasta Tarifi
Yanardağ Pasta tarifi: Yanardağ Pasta için gerekli malzemeler nelerdir? Yanardağ Pasta nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
15 dakika
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
30 dakika
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
8 dilim
Yanardağ Pasta yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?
- 1 adet hazır pandispanya keki
- 1 adet toz krem şanti
- 1 çorba kaşığı damla çikolata
- 1 adet muz
- 1 paket bisküvi
- 1 paket çikolata sosu
- 1 avuç toz antep fıstığı
- 1 avuç hindistan cevizi
- 1 litre süt
Yanardağ Pasta tarifi nasıl yapılır?
- Krem şantinizi 2 su bardağı soğuk süt ile karıştırın. İçine bisküvi damla çikolata ilave edip tekrar karıştırın.
- Bir adet muzu dilimleyin ister ezin ister çok ezilmeden karıştırın.
- Pandispanya keki ayrı bir yerde üst kısmını 8'e bölün.
- Alt tabanını süt ile ıslatın hazırladığınız krem şantili karışımı üzerine tepeleme dökün kenarları biraz açık kalsın.
- Daha sonra dilimlediğiniz üst pandispanya kekin 7 dilimini koyun çikolata sosu soğuduğunda üzerine gezdirin ve daha sonra dilediğiniz süslemeyi yapın.
- Ben Antep fıstığı tozunu ve Hindistan cevizini tercih ettim. Afiyet olsun.