Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Yanardağ Pasta Tarifi

Yanardağ Pasta

Yanardağ Pasta Tarifi

Yanardağ Pasta tarifi: Yanardağ Pasta için gerekli malzemeler nelerdir? Yanardağ Pasta nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Yanardağ Pasta yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 1 adet hazır pandispanya keki
  • 1 adet toz krem şanti
  • 1 çorba kaşığı damla çikolata
  • 1 adet muz
  • 1 paket bisküvi
  • 1 paket çikolata sosu
  • 1 avuç toz antep fıstığı
  • 1 avuç hindistan cevizi
  • 1 litre süt

Yanardağ Pasta tarifi nasıl yapılır?

  • Krem şantinizi 2 su bardağı soğuk süt ile karıştırın. İçine bisküvi damla çikolata ilave edip tekrar karıştırın.
  • Bir adet muzu dilimleyin ister ezin ister çok ezilmeden karıştırın.
  • Pandispanya keki ayrı bir yerde üst kısmını 8'e bölün.
  • Alt tabanını süt ile ıslatın hazırladığınız krem şantili karışımı üzerine tepeleme dökün kenarları biraz açık kalsın.
  • Daha sonra dilimlediğiniz üst pandispanya kekin 7 dilimini koyun çikolata sosu soğuduğunda üzerine gezdirin ve daha sonra dilediğiniz süslemeyi yapın.
  • Ben Antep fıstığı tozunu ve Hindistan cevizini tercih ettim. Afiyet olsun.

Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025