Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Yağsız Soğan Halkası Tarifi

Yağsız Soğan Halkası

Yağsız Soğan Halkası Tarifi

Yağsız Soğan Halkası tarifi: Yağsız Soğan Halkası için gerekli malzemeler nelerdir? Yağsız Soğan Halkası nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Yağsız Soğan Halkası yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 1 adet soğan
  • 1 adet yumurta
  • 1/2 su bardağı un
  • 1/2 su bardağı galeta unu
  • 1/2 çay kaşığı tuz

Yağsız Soğan Halkası tarifi nasıl yapılır?

  • Soğanlarımızı dilimliyoruz ve içlerinden çıkartarak halkalar elde ediyoruz.
  • Soğanlarımızı önce un sonra yumurta daha sonra da galeta unu sırasına buluyoruz.
  • 200 derece fırında pişiriyoruz. Afiyet olsun.

Yağsız Soğan Halkası tarifinin püf noktası nedir?

Yanına yoğurt ile servis edebilirsiniz.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025