Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Yağ Çekmeyen Çiğ Börek (Çi Börek) Tarifi

Yağ Çekmeyen Çiğ Börek (Çi Börek)

Yağ Çekmeyen Çiğ Börek (Çi Börek) Tarifi

Yağ Çekmeyen Çiğ Börek (Çi Börek) tarifi: Yağ Çekmeyen Çiğ Börek (Çi Börek) için gerekli malzemeler nelerdir? Yağ Çekmeyen Çiğ Börek (Çi Börek) nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Yağ Çekmeyen Çiğ Börek (Çi Börek) yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

Hamuru için:

  • 3 su bardağı un
  • 1 su bardağı ılık su
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 2 tatlı kaşığı sirke

Kıymalı iç için:

  • 300 gram kıyma
  • 1 adet rendelenmiş soğan
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 3/4 çay bardağı su

Kızartmak için:

  • 1/2 su bardağı sıvı yağ

Yağ Çekmeyen Çiğ Börek (Çi Börek) tarifi nasıl yapılır?

    Yağ Çekmeyen Çiğ Börek (Çi Börek) tarifinin püf noktası nedir?

    Kıymanızı sulandırmazsanız böreğin içerisinde topaklanır. Kıymalı harıcınızı mutlaka sulandırın. Çiğ böreğinizin fazla yağ çekmemesi için hamura mutlaka sirke ekleyin.


    Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

    TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

    Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025