Vişneli Vegan Trüf Tarifi
Vişneli Vegan Trüf tarifi: Vişneli Vegan Trüf için gerekli malzemeler nelerdir? Vişneli Vegan Trüf nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
0 dakika
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
10 dakika
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
14 adet
Vişneli Vegan Trüf yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?
- 75 gram hindistan cevizi unu
- 50 gram yulaf unu
- 25 gram badem unu
- 15 gram hindistan cevizi yağı
- 250 gram vişne (çekirdekleri çıkartılmış)
- 1 paket vegan bitter çikolata
Vişneli Vegan Trüf tarifi nasıl yapılır?
- Bütün malzemelerimizi rondomuza alıp kıvam alana kadar çekiyoruz.
- Kıvam alan karışımı biraz yoğurup top şekli veriyoruz ve 1 saat kadar donduruyoruz.
- Trüflerimizi, eritilmiş vegan çikolatayla kaplıyoruz.
- Tekrar buzdolabına kaldırıp bekletiyoruz. Çikolatalar donduktan sonra süsleyip servis ediyoruz.
Vişneli Vegan Trüf tarifinin püf noktası nedir?
Dondurucudan çıkardığınız meyvenin suyunu salmasına izin vermeden hemen rondaya alıp çekmeniz gerekiyor.
Vişneli Vegan Trüf tarifi için servis önerisi
Üzerine tahin çok yakışacaktır.