Vişneli Raw Cheesecake Tarifi
Vişneli Raw Cheesecake tarifi: Vişneli Raw Cheesecake için gerekli malzemeler nelerdir? Vişneli Raw Cheesecake nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
0 dakika
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
20 dakika
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
6 adet
Vişneli Raw Cheesecake yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?
Taban için:
- 1 su bardağı yulaf ezmesi
- 8 adet hurma
Arası için:
- 8 yemek kaşığı labne peyniri
- 3 tatlı kaşığı bal
Vişne sos için:
- 1,5 çay bardağı vişne
- 1 tatlı kaşığı nişasta
- 1 çay bardağı su
- 2 tatlı kaşığı bal
Vişneli Raw Cheesecake tarifi nasıl yapılır?
- Tabanı için, önce yulaf ezmesini rondodan geçirelim. Sonra sıcak suda beklettiğimiz hurmaları, üzerine ekleyerek tekrar rondodan geçirelim. Eğer hurmalarınız yumuşak ise sıcak suda bekletmenize gerek yok.
- En son biraz su ekleyip elimizle azcık karıştıralım ve kalıba yayalım. 15 dakika kadar buzlukta bekletelim.
- Arası için, labne peynir ve balı iyice karıştıralım. Tabanın üzerine yayalım ve donana kadar (30 dakika-1 saat) buzlukta bekletelim.
- Sos için, bal hariç tüm malzemeleri ocakta kaynayana kadar pişirelim. Soğuyunca balı ekleyelim.
- Diğerlerinin üzerine güzelce yayalım ve donana kadar buzlukta bekletelim. Afiyet olsun.