Vişneli Böğürtlenli Crumble Tarifi
Vişneli Böğürtlenli Crumble tarifi: Vişneli Böğürtlenli Crumble için gerekli malzemeler nelerdir? Vişneli Böğürtlenli Crumble nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
25 dakika
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
10 dakika
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
6 dilim
Vişneli Böğürtlenli Crumble yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?
- 1 avuç dondurulmuş vişne
- 1 avuç dondurulmuş böğürtlen
- 2 yemek kaşığı limon suyu
- 1 çay bardağı yulaf
- 1 çay bardağı hindistan cevizi unu (arzuya göre badem unu)
- 2 yemek kaşığı badem
- 2 yemek kaşığı hindistan cevizi
- 2 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı
- 3 yemek kaşığı bal
Vişneli Böğürtlenli Crumble tarifi nasıl yapılır?
- Vişne, böğürtlen, limon suyu ve 1 yemek kaşığı balı blenderdan hafif iri kalacak halde geçiriyoruz.
- Fırın kabına yağ sürüp tabana bu karışımı yayıyoruz.
- Üzeri için kalan malzemeleri rondoda ufalayıp fırın kabındaki meyveli karışımın üzerine yayıyoruz.
- 180 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz. (Yaklaşık 25 dakika)
Vişneli Böğürtlenli Crumble tarifi için servis önerisi
Dondurma ile servis edebilirsiniz.