Ana sayfa » Kahvaltılık » Traksos Tarifi
Traksos tarifi: Traksos için gerekli malzemeler nelerdir? Traksos nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
Konserveler genelde ocakta kaynatılıp direkt kavanozlanır. Kavanozlamadan önce fırınlarsanız lezzeti daha farklı olacaktır. Küçük küçük kavanozlara koyarsanız açtığınızda çabuk tüketmenize gerek kalmayacaktır. Bizim gibi kalabalık aile değilseniz büyük kavanozlarda açılınca tüketmek zor oluyor.
Yaptığınız sosu servisten önce biraz ısıtmalısınız. Isırtırken içine ceviz koymalısınız.
Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?
TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin