Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Nefis Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Ton Balıklı Kanepe Tarifi

Ton Balıklı Kanepe

Ton Balıklı Kanepe Tarifi

Ton Balıklı Kanepe tarifi: Ton Balıklı Kanepe için gerekli malzemeler nelerdir? Ton Balıklı Kanepe nasıl yapılır?

Tarifi oylar mısınız?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Ton Balıklı Kanepe yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 1 tutam maydanoz
  • 1 adet çiçek ekmek (ortadan ikiye ayrılmış)
  • 1 adet kırmızı soğan
  • 4 adet kornişon turşu
  • 1 adet ton balığı konservesi
  • 1 çay bardağı mısır
  • 1/2 çay kaşığı karabiber
  • 4 yemek kaşığı mayonez
  • 1/2 adet limon

Ton Balıklı Kanepe tarifi nasıl yapılır?

  • Öncelikle ekmeklerimizin her birini ikiye bölüp, tost makinesine koyup kıtır olana kadar kızartıyoruz.
  • Ardından bir kaba ince kıyılmış maydanozu, kırmızı soğanı, turşuyu, ton balığını,mısırı, karabiberi ve mayonezi ekleyip karıştırıyoruz.
  • Daha sonra kızaran ekmeklerimizin üstünü kaplayacak şekilde karışımı paylaştırıyoruz. Üstlerini maydanoz ile süsleyip, bir dilim limon sıkıp servise hazır hale getiriyoruz. Afiyet olsun.

Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Ton Balıklı Kanepe ile ilgili yorum yap




Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Nefis Yemek Tarifleri - 2021