Ton Balıklı Dürüm Tarifi
Ton Balıklı Dürüm tarifi: Ton Balıklı Dürüm için gerekli malzemeler nelerdir? Ton Balıklı Dürüm nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
0 dakika
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
10 dakika
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
1 kişilik
Ton Balıklı Dürüm yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?
- 180 gram konserve ton balığı
- 1,5 yemek kaşığı mayonez
- 1 tatlı kaşığı acı sos
- 3 adet kornişon turşu (küp doğranmış)
- 1/2 adet kırmızı soğan (küp doğranmış)
- 1 adet tam buğday unlu lavaş
- 1 yaprak kıvırcık marul
- 3 dilim domates
- 2 dal taze nane
Ton Balıklı Dürüm tarifi nasıl yapılır?
- Ton balığını, mayonezi, acı sosu, turşuyu ve soğanı karıştırın.
- Tam buğdaylı lavaşın üzerine bir yaprak kıvırcık marul yerleştirin.
- Ton balıklı harcı marulun üzerine alın. Domates dilimlerini ve taze naneyi yerleştirin. Sıkıca sarın. Afiyet olsun.