Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Ton Balıklı Dürüm Tarifi

Ton Balıklı Dürüm

Ton Balıklı Dürüm Tarifi

Ton Balıklı Dürüm tarifi: Ton Balıklı Dürüm için gerekli malzemeler nelerdir? Ton Balıklı Dürüm nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Ton Balıklı Dürüm yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 180 gram konserve ton balığı
  • 1,5 yemek kaşığı mayonez
  • 1 tatlı kaşığı acı sos
  • 3 adet kornişon turşu (küp doğranmış)
  • 1/2 adet kırmızı soğan (küp doğranmış)
  • 1 adet tam buğday unlu lavaş
  • 1 yaprak kıvırcık marul
  • 3 dilim domates
  • 2 dal taze nane

Ton Balıklı Dürüm tarifi nasıl yapılır?

  • Ton balığını, mayonezi, acı sosu, turşuyu ve soğanı karıştırın.
  • Tam buğdaylı lavaşın üzerine bir yaprak kıvırcık marul yerleştirin.
  • Ton balıklı harcı marulun üzerine alın. Domates dilimlerini ve taze naneyi yerleştirin. Sıkıca sarın. Afiyet olsun.

Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025