Tavuklu Kış Çorbası Tarifi
Tavuklu Kış Çorbası tarifi: Tavuklu Kış Çorbası için gerekli malzemeler nelerdir? Tavuklu Kış Çorbası nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
15 dakika
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
5 dakika
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
6 tabaklık
Tavuklu Kış Çorbası yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?
- 1 adet  tavuk but eti
 - 3 yemek kaşığı  sıvı yağ
 - 1 yemek kaşığı  salça
 - 1 çay kaşığı  nane
 - 1,5 çay bardağı  tel şehriye
 - 1 adet  limonun suyu
 - 1,5 litre  su
 
Tavuklu Kış Çorbası tarifi nasıl yapılır?
- Tencereye yağımızı alalım. Tavuk parçasını atıp arkalı önlü güzelce kızartalım. Salçamızı ekleyip 2 dakika kavuralım. Naneyi ekleyip 1-2 tur karıştırdıktan sonra suyumuzu ekleyelim.
 - Kaynadıktan 10 dakika sonra şehriyeyi koyup 7 ile 10 dakika arası kaynatalım.
 - Limon suyunu ekleyip bir taşım daha kaynatıp ocağın altını kapatıp servise sunabiliriz. Şifa olsun.