Ana sayfa » Tavuk » Tavuk Haşlama Tarifi
Tavuk Haşlama tarifi: Tavuk Haşlama için gerekli malzemeler nelerdir? Tavuk Haşlama nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
İşin içine tavuk ve su girdiği zaman muhakkak suyunuzu saklamanızı öneririz. Çünkü bu su oldukça değerli. Tavuk haşlama bir yemek olduğu için çok fazla pişmeyecek lakin yine de suyu oldukça değerli bir durumda olacaktır. Bu suyun içinde hem tavuktan gelen proteinin besin değeri hem Mire Poix den gelen lezzet hem de aromatikler de gelen aroma var. Bu suyu haşlama piştikten sonra güzelce süzüp, berrak bir kıvama getirip, ister pet şişeye isterseniz buzdolabı poşetine koyarak derin dondurucuda da saklayabilirsiniz.
Dilerseniz suyu ile dilerseniz de susuz servis edebilirsiniz.
Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?
TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin