Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Nefis Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Tavada Karabuğday Ekmeği Tarifi

Tavada Karabuğday Ekmeği

Tavada Karabuğday Ekmeği Tarifi

Tavada Karabuğday Ekmeği tarifi: Tavada Karabuğday Ekmeği için gerekli malzemeler nelerdir? Tavada Karabuğday Ekmeği nasıl yapılır?

Tarifi oylar mısınız?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Tavada Karabuğday Ekmeği yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 1 su bardağı karabuğday unu
  • 1 su bardağı yulaf unu
  • 1 adet yumurta akı
  • 1 çay kaşığı pul biber (arzuya göre)
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı kaya tuzu (isteğe bağlı)
  • 1 su bardağı (bir parmak eksik) su

Tavada Karabuğday Ekmeği tarifi nasıl yapılır?

  • Bütün malzemeleri robotta çekip, hamur haline getirelim, merdane ile açıp, yuvarlak kalıpla keselim.
  • Isıtılmış teflon ya da seramik tavada kısık ateşte çevirerek kuruyana kadar pişirelim.nAfiyet olsun.

Tavada Karabuğday Ekmeği tarifinin püf noktası nedir?

Yuvarlak kalıbımız yoksa, merdane ile açtığımız hamuru bıçakla kare kare de kesebiliriz.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Tavada Karabuğday Ekmeği ile ilgili yorum yap




Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Nefis Yemek Tarifleri - 2021