Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Tas Kebabı Tarifi

Tas Kebabı

Tas Kebabı Tarifi

Tas Kebabı tarifi: Tas Kebabı için gerekli malzemeler nelerdir? Tas Kebabı nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Tas Kebabı yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 1 adet büyük diş sarımsak
  • 1 adet büyük boy soğan
  • 2 adet biber
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 çimdik tuz
  • 1 çimdik kırmızı pul biber
  • 1 çimdik toz biber
  • 1 çimdik kekik (arzuya göre)
  • 5 litre sıcak su

Tas Kebabı tarifi nasıl yapılır?

  • İlk önce eti düdüklü tencerede bir güzel kavuralım.
  • Daha sonra küp küp doğradığımız soğanı ekleyelim biraz daha orta ateşte kavuralım.
  • Doğranan biberleri ve sarımsağı da ekleyip biraz daha kavurduktan sonra baharatları ekleyelim.
  • Salçalı su ile üzerini kapatıp pişirelim. Afiyet olsun.

Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025