Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Spirulinalı Pişmeyen Kurabiye Tarifi

Spirulinalı Pişmeyen Kurabiye

Spirulinalı Pişmeyen Kurabiye Tarifi

Spirulinalı Pişmeyen Kurabiye tarifi: Spirulinalı Pişmeyen Kurabiye için gerekli malzemeler nelerdir? Spirulinalı Pişmeyen Kurabiye nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Spirulinalı Pişmeyen Kurabiye yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 1 su bardağı hindistan cevizi
  • 1 yemek kaşığı spirulina
  • 1 çay bardağı hindistan cevizi sütü
  • 1 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı
  • 1 yemek kaşığı chia tohumu
  • 2 yemek kaşığı bal
  • 80 gram bitter çikolata

Spirulinalı Pişmeyen Kurabiye tarifi nasıl yapılır?

  • Çikolata hariç tüm malzemeyi bir kapta iyice karıştırın.
  • Kare veya dikdörtgen bir kalıbın altına yağlı kağıt yerleştirdikten sonra malzemeyi içene koyarak malzemeye kalıbın şeklini verin ve buzlukta en az 1 saat bekletin.
  • Benmari usulü erittiğiniz çikolatayı buzluktan çıkardığınız malzemenin üstüne dökün ve tekrar buzlukta çikolata donana kadar bekletin.
  • Buzluktan çıkardıktan sonra eşit dilimlere bölerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Spirulinalı Pişmeyen Kurabiye tarifinin püf noktası nedir?

Dilerseniz çikolatayı döktükten sonra üstüne ham kakao parçaları veya Hindistan cevizi rendesi serpebilirsiniz.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025