Spirulinalı Pişmeyen Kurabiye Tarifi
Spirulinalı Pişmeyen Kurabiye tarifi: Spirulinalı Pişmeyen Kurabiye için gerekli malzemeler nelerdir? Spirulinalı Pişmeyen Kurabiye nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
0 dakika
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
10 dakika
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
8 adet
Spirulinalı Pişmeyen Kurabiye yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?
- 1 su bardağı hindistan cevizi
- 1 yemek kaşığı spirulina
- 1 çay bardağı hindistan cevizi sütü
- 1 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı
- 1 yemek kaşığı chia tohumu
- 2 yemek kaşığı bal
- 80 gram bitter çikolata
Spirulinalı Pişmeyen Kurabiye tarifi nasıl yapılır?
- Çikolata hariç tüm malzemeyi bir kapta iyice karıştırın.
- Kare veya dikdörtgen bir kalıbın altına yağlı kağıt yerleştirdikten sonra malzemeyi içene koyarak malzemeye kalıbın şeklini verin ve buzlukta en az 1 saat bekletin.
- Benmari usulü erittiğiniz çikolatayı buzluktan çıkardığınız malzemenin üstüne dökün ve tekrar buzlukta çikolata donana kadar bekletin.
- Buzluktan çıkardıktan sonra eşit dilimlere bölerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Spirulinalı Pişmeyen Kurabiye tarifinin püf noktası nedir?
Dilerseniz çikolatayı döktükten sonra üstüne ham kakao parçaları veya Hindistan cevizi rendesi serpebilirsiniz.