Ana sayfa » Tatlı » Sadrazam Lokumu Tarifi
Sadrazam Lokumu tarifi: Sadrazam Lokumu için gerekli malzemeler nelerdir? Sadrazam Lokumu nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
Yanmaz kağıt kullansanız bile hamur biraz yapışabilir, dert etmeyin. Rulo şeklinde sarıp, açtıktan sonra bir bıçak yardımı ile yapışan yerden kesebilirsiniz. Ayrıca muhallebiyi hamura koymadan önce hamuru bir ortadan ikiye kesilmiş buz dolabı poşeti veya streç filmin üzerine koyarsanız muhallebiyi sürdükten sonra daha rahat rulo yapıp saklayabilirsiniz.
Hazırlamış olduğunuz sadrazam lokumlarının üstüne çikolata sosu gezdirip antep fıstığı dökerek daha renkli bir görünüm ve daha leziz bir lokum elde edebilirsiniz. Afiyet olsun…
Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?
TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin