Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Nefis Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Sable Bisküvi Tarifi

Sable Bisküvi

Sable Bisküvi Tarifi

Sable Bisküvi tarifi: Sable Bisküvi için gerekli malzemeler nelerdir? Sable Bisküvi nasıl yapılır?

Tarifi oylar mısınız?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Sable Bisküvi yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 1/2 su bardağı tereyağı
  • 1/2 su bardağı vanilyalı şeker
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1/2 paket vanilya
  • 1/4 çay kaşığı tuz
  • 1 su bardağı un
  • 1 adet çırpılmış yumurta
  • 1 yemek kaşığı toz şeker (Dışını kaplamak için)

Sable Bisküvi tarifi nasıl yapılır?

  • Fırınınızı 190 dereceye ayarlayın.  Tereyağı ve vanilyalı şekeri iyice çırpıp krem kıvamına getirin ve içine yumurta sarısını ekleyin pürüzsüz bir karışım oluncaya kadar karıştırın.
  • Un ve tuzu karıştırıp yavaş yavaş sıvı karışıma ekleyin ve bir hamur oluşturun, hamur çok yumuşak ise buzdolabında soğutun.
  • Soğumuş hamuru elinizle rulo haline getirin ilk önce çırpılmış yumurtaya, sonrasında şekere bulayın ve tekrar buzdolabında soğutun.
  • Soğuyan rulo şeklinde hamuru bıçakla eşit kalınlıkta kesin ve soğuk fırın tepsisine koyun, her bir kurabiye hamuruna parmağınızla hafifçe bastırın ve daha önceden 190 dereceye ısıtılmış fırında 5-8 dakika pişirin.

Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Sable Bisküvi ile ilgili yorum yap




Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Nefis Yemek Tarifleri - 2021