Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Remoulade Sos Tarifi

Remoulade Sos

Remoulade Sos Tarifi

Remoulade Sos tarifi: Remoulade Sos için gerekli malzemeler nelerdir? Remoulade Sos nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Remoulade Sos yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 200 gram mayonez
  • 20 gram hardal
  • 10 gram ketçap
  • 5 gram limon suyu
  • 5 gram üzüm sirkesi
  • 5 adet arpacık soğan
  • 1/2 dal yeşil soğan
  • 1/ bağ maydanoz
  • 1 adet kereviz sapı
  • 1 diş sarımsak
  • 3 gram karabiber
  • 3 gram toz kırmızı biber
  • 3 gram tuz

Remoulade Sos tarifi nasıl yapılır?

  • Öncelikle mayonezi hazırlayın.
  • Ardından tüm malzemeleri brunoise (en küçük) doğrayın ve hazırlanan mayonezin içine ilave edin.
  • Ardından gerekli tüm sosları ve baharatları ilave ederek karıştırınız. Afiyet olsun.

Remoulade Sos tarifinin püf noktası nedir?

Malzemeler taze olmalı ve küçük doğranmalıdır. Eğer mayonezi kendimiz yapıyorsak limon suyu ve sirkeyi sosa tekrardan ilave etmiyoruz, fakat mayonez hazır kullanılacak ise sosa limon suyu ve sirkeyi ilave ediyoruz. Kerevizin sadece sapı kullanılır, yaprağını kullanmayınız.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025