Ana sayfa » Tatlı » Profiterol Tarifi
Profiterol tarifi: Profiterol için gerekli malzemeler nelerdir? Profiterol nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
Yumurtaların kesilmemesi için; hazırladığınız şu hamuru soğuduktan sonra yumurtaları tek tek ekleyin ve hızlıca karıştırın. Hazırladığınız profiterol hamurlarını tabanını yağlı kağıt ile kapladığınız fırın tepsisine kabarma payı bırakacak şekilde aralıklı olarak yerleştirin. Hamurların büyüklükleri piştikten sonra farklılık gösterebilir. Kremayı soğuttuktan sonra kullanabilirsiniz.
Profiterol servisinde arzuya göre beyaz çikolatalı sos da kullanabilirsiniz.
Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?
TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin