Ana sayfa » Kahvaltılık » Peynir Paçası Tarifi
Peynir Paçası tarifi: Peynir Paçası için gerekli malzemeler nelerdir? Peynir Paçası nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
Peynir oldukça tuzlu olduğu için öncesinde kaynar suda bekletilip süzülüyor, daha sonra soğuk su da beş dakika daha bekletiliyor. Tuz ilavesi yapmıyoruz. Bu tarifin bir diğer özelliği de suyuna ekmek batırarak yenmesidir. Bu nedenle pişirme esnasında suyunu çekerse biraz daha kaynar su eklemesi yapın ancak kontrollü ekleyin tadını bozacak kadar fazla eklenmemeli.
Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?
TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin