Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Pazı Kavurma Tarifi

Pazı Kavurma

Pazı Kavurma Tarifi

Pazı Kavurma tarifi: Pazı Kavurma için gerekli malzemeler nelerdir? Pazı Kavurma nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Pazı Kavurma yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 1 demet pazı
  • 1 adet büyük boy soğan
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tutam kimyon
  • 1 tutam toz zerdeçal
  • 1 tutam tuz

Pazı Kavurma tarifi nasıl yapılır?

  • İlk etapta pazılarımızı bok su ile yıkayalım. Sap kısımlarından ayırıp ince ince doğrayalım.
  • Orta büyüklükte doğranan soğanları zeytinyağ ile kavuralım. Yarı pişmiş haldeyken pazıları ekleyelim. Kavurulunca baharatlarını ekleyelim. Ardından ocaktan alıp servis edelim. Afiyetler olsun!

Pazı Kavurma tarifi için servis önerisi

Sarımsaklı yoğurtla enfes olur.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025