Pancarlı Peynir Dolgulu Tam Buğday Ravioli Tarifi
Pancarlı Peynir Dolgulu Tam Buğday Ravioli tarifi: Pancarlı Peynir Dolgulu Tam Buğday Ravioli için gerekli malzemeler nelerdir? Pancarlı Peynir Dolgulu Tam Buğday Ravioli nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
10 dakika
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
50 dakika
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
3 kişilik
Pancarlı Peynir Dolgulu Tam Buğday Ravioli yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?
- 1 su bardağı tam buğday unu
- 1 adet yumurta
- 1/2 çay kaşığı tuz
- 1/2 adet orta boy pancar
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
- 1,5 dilim beyaz peynir
Pancarlı Peynir Dolgulu Tam Buğday Ravioli tarifi nasıl yapılır?
- Un genişçe bir kaba alınır. Üzerine yumurta kırılır ve tuz eklenir, hamur güzelce yoğurulur.
- Fırına verilen pancar haşlanır ve kabukları soyulur. 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile rondodan geçirilir. Yoğurulan hamura pancar karışımı güzelce yedirilir.
- Düz bir zeminde çok ince olacak şekilde hamur açılır.
- Peynirler minik toplar halinde hamur üzerine dizilir ve üzeri bir kat daha hamurla kapatılır.
- İstenilen şekil verilir ve kaynamış suya atılır, pişirilir.
Pancarlı Peynir Dolgulu Tam Buğday Ravioli tarifinin püf noktası nedir?
Taze makarna olduğu için hızlıca pişecektir, kontrollü pişirin.