Pancarlı Humus Tarifi
Pancarlı Humus tarifi: Pancarlı Humus için gerekli malzemeler nelerdir? Pancarlı Humus nasıl yapılır?
Pancarlı Humus yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?
Pancarlı Humus tarifi nasıl yapılır?
- Pancarları kabuklarıyla beraber sarımsak, taze kekik, zeytinyağı ve bir tutam tuz ile birlikte alüminyum folyoya sarın ve 175 derece fırında yumuşayana kadar pişirin. Kürdan ile kontrol ederek yumuşama derecesini anlayabilirsiniz.
- Haşlanan pancarın kabuklarını havlu kağıt yardımıyla soyun.
- Pancarları doğrayın ve nohut, tahin, limon suyu, sarımsak, kimyon, tuz ve zeytinyağıyla birlikte pürüzsüz bir kıvam alıncaya kadar blenderda çekin.
- Taze kekik ve zeytinyağı eşliğinde servis edin. İşte bu kadar, afiyetler olsun.