Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Pancarlı Humus Tarifi

Pancarlı Humus

Pancarlı Humus Tarifi

Pancarlı Humus tarifi: Pancarlı Humus için gerekli malzemeler nelerdir? Pancarlı Humus nasıl yapılır?

Pancarlı Humus yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

Pancarlı Humus tarifi nasıl yapılır?

  • Pancarları kabuklarıyla beraber sarımsak, taze kekik, zeytinyağı ve bir tutam tuz ile birlikte alüminyum folyoya sarın ve 175 derece fırında yumuşayana kadar pişirin. Kürdan ile kontrol ederek yumuşama derecesini anlayabilirsiniz.
  • Haşlanan pancarın kabuklarını havlu  kağıt yardımıyla soyun.
  • Pancarları doğrayın ve nohut, tahin, limon suyu, sarımsak, kimyon, tuz ve zeytinyağıyla birlikte pürüzsüz bir kıvam alıncaya kadar blenderda çekin.
  • Taze kekik ve zeytinyağı eşliğinde servis edin. İşte bu kadar, afiyetler olsun.

Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025