Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Pancar Sapı Kavurması Tarifi

Pancar Sapı Kavurması

Pancar Sapı Kavurması Tarifi

Pancar Sapı Kavurması tarifi: Pancar Sapı Kavurması için gerekli malzemeler nelerdir? Pancar Sapı Kavurması nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Pancar Sapı Kavurması yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 1 adet kuru soğan
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay bardağı su
  • 10 sap kırmızı pancar

Pancar Sapı Kavurması tarifi nasıl yapılır?

  • Pancar sapları ve yaprakları iyice yıkanır ve yaklaşık 5 dakika kadar sirkeli suda bekletilir.
  • Bir tencerenin içerisine zeytinyağı ve  doğranmış soğanlar 3 dakika kadar kısık ateşte kavrulur.
  • Ardından küçük küçük doğranmış pancar sapları ve yaprakları eklenir.
  • 1 çay bardağı su, tuz ve karabiber eklenir. Kısık ateşte yaklaşık 30 dakika kadar pişirilir. Afiyet olsun :)

Pancar Sapı Kavurması tarifinin püf noktası nedir?

Kısık ateşte pişirirseniz, çok daha lezzetli olacaktır.

Pancar Sapı Kavurması tarifi için servis önerisi

Pişirim işleminden sonra dilerseniz üzerine sarımsaklı yoğurt da ekleyebilirsiniz.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025