Negrolu Pişmeyen Cheesecake Tarifi
Negrolu Pişmeyen Cheesecake tarifi: Negrolu Pişmeyen Cheesecake için gerekli malzemeler nelerdir? Negrolu Pişmeyen Cheesecake nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
0 dakika
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
20 dakika
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
6 kişilik
Negrolu Pişmeyen Cheesecake yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?
- 4 paket negro bisküvi
- 80 gram eritilmiş tereyağı
- 1 paket toz pasta kreması
- 300 ml. süt
- 200 gram Nutella
- 125 gram labne peyniri
Negrolu Pişmeyen Cheesecake tarifi nasıl yapılır?
- Bisküvileri ortadan ikiye bölün ve kremalı kısımlarını çıkarın.
- Kremalarını tamamen çıkardığınız bisküvileri rondodan geçirin ve toz haline getirin.
- Erittiğiniz tereyağını toz haline gelmiş bisküvilerin üzerine ilave edin ve güzelce karıştırın.
- Bir tart kalıbının tabanına tereyağlı negrolu karışımı sıkı bir biçimde, elinizle bastırarak yerleştirin. Tabanını hazırladığınız cheesecake'i dinlenmesi için bir kenara alın.
- Bir kabın içerisine toz pasta kremasını alın ve üzerine sütü ilave edin.
- Mikser yardımıyla iyice çırpın.
- Katı kıvama geldiğinde içerisine nutella ve labne peynirini ilave edin. Mikser yardımıyla iyice karışına kadar çırpın.
- Hazırladığınız pasta kremasını, dinlenmeye bıraktığınız negrolu tabanın üzerine iyice yayın ve dinlenmesi için 1 saat derin dondurucuda bırakın.
- Donan cheesecake'i çıkarın ve servis edin. Afiyet olsun.
Negrolu Pişmeyen Cheesecake tarifi için servis önerisi
Servis ederken üzerine toz negro serpebilir, kenarlarını krem şanti ile süsleyebilirsiniz.