Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Narenciyeli, Zeytinyağlı Kereviz Tarifi

Narenciyeli, Zeytinyağlı Kereviz

Narenciyeli, Zeytinyağlı Kereviz Tarifi

Narenciyeli, Zeytinyağlı Kereviz tarifi: Narenciyeli, Zeytinyağlı Kereviz için gerekli malzemeler nelerdir? Narenciyeli, Zeytinyağlı Kereviz nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Narenciyeli, Zeytinyağlı Kereviz yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 2 adet büyük boy kereviz (soyulmuş)
  • 2 adet soğan
  • 2 adet küçük boy havuç
  • 1 adet portakalın suyu
  • 1 adet mandalinanın suyu
  • 1 adet greyfurtun suyu
  • 1 adet limonun suyu
  • 1 su bardağı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker
  • 1 çay kaşığı tuz

Narenciyeli, Zeytinyağlı Kereviz tarifi nasıl yapılır?

  • Havuçları ve kerevizleri soyun.
  • Soğanın kabuklarını soyun ve incecik kıyın.
  • Kerevizlerin içini havuç sıyacak kadar oyun. Havuçları içine yerleştirin.
  • Bir parmak kalınlığında doğrayarak bir tencereye dizin.
  • Üzerine ince kıyılmış soğanları ilave edin.
  • Tüm narenciye sularını, zeytinyağı, tuz ve şekeri ilave ederek pişmeye bırakın.
  • Yaklaşık 35-40 dakika piştikten sonra bir gece dinlendirerek servis edin.

Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025