Ana sayfa » Tatlı » Mini Tartolet Tarifi
Mini Tartolet tarifi: Mini Tartolet için gerekli malzemeler nelerdir? Mini Tartolet nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
Tart hamurunuzu oklavayla açarken kırılmaması için yağlı kağıt ya da streç film arasında açabilirsiniz. Tartlarınız fırından çıktıktan sonra çabuk kırılabileceği için soğuması için mutlaka bekleyin. Tart hamurunu sertleşmesi için en az 15 dakika buzlukta bekletin. Tart hamurunu kalıba koyduktan sonra çatal yardımıyla tabanlarına küçük delikler açarak kabarmalarını önleyebilirsiniz.
Meyveler ve çikolata sosuyla süsleyebilirsiniz.
Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?
TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin