Maş Fasulyeli ve Buğdaylı Ekşi Salata Tarifi
Maş Fasulyeli ve Buğdaylı Ekşi Salata tarifi: Maş Fasulyeli ve Buğdaylı Ekşi Salata için gerekli malzemeler nelerdir? Maş Fasulyeli ve Buğdaylı Ekşi Salata nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
0 dakika
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
20 dakika
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
4 kişilik
Maş Fasulyeli ve Buğdaylı Ekşi Salata yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?
- 1 su bardağı maş fasulyesi (haşlanmış)
- 1 su bardağı buğday (haşlanmış)
- 1 adet mor soğan
- 1/4 adet mor lahana
- 1/2 demet maydanoz
- 1 adet havuç
- 1 adet limonun suyu
- 1/2 çay bardağı nar ekşisi
- 1/2 çay bardağı zeytinyağı
- 2 çay kaşığı tuz
Maş Fasulyeli ve Buğdaylı Ekşi Salata tarifi nasıl yapılır?
Soğanı ve mor lahanayı ince uzun şeritler halinde doğrayın. Havucu soyacak yardımı ile şeritler halinde doğrayın.
Maydanozu ince ince kıyın. Tüm malzemeleri derin bir kaba koyup harmanlayın ve servis edin. Afiyet olsun.