Ana sayfa » Dünya Mutfakları » Limon Turşusu Tarifi
Limon Turşusu tarifi: Limon Turşusu için gerekli malzemeler nelerdir? Limon Turşusu nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
Yapım aşamasında dilerseniz içine defne yaprağı ve tane karabiber de ilave edebilirsiniz. Bu limon turşunuza çok farklı bir rayiha katacaktır. Limonlar turşu haline gelene kadar iki günde bir kez çalkalayın. Kavanozun ağzının hava almayacak şekilde sıkı olmasına özen gösterin. Kaya tuzu yerine öğütülmemiş deniz tuzu da kullanabilirsiniz.
Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?
TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin