Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Kupta Frambuazlı Cheesecake Tarifi

Kupta Frambuazlı Cheesecake

Kupta Frambuazlı Cheesecake Tarifi

Kupta Frambuazlı Cheesecake tarifi: Kupta Frambuazlı Cheesecake için gerekli malzemeler nelerdir? Kupta Frambuazlı Cheesecake nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Kupta Frambuazlı Cheesecake yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

Tabanı için:

  • 1/2 paket petibör bisküvi (175 gramlık paket)
  • 1/2 su bardağı fındık içi
  • 1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı

Üzeri için:

  • 1/2 paket dondurulmuş frambuaz
  • 1 kutu labne (400 gram)
  • 1 kutu sıvı krema (200 gram)
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • 1 paket vanilin

Kupta Frambuazlı Cheesecake tarifi nasıl yapılır?

  • Tabanı için petibör bisküvileri ve fındıkları rondodan geçirip eritilmiş tereyağı ile güzelce karıştırıyoruz. Her bir kupun dibine 1 kaşık karışımdan koyup karışımı kuplara paylaştırıyoruz.
  • Üst katmanı için frambuazları rondodan geçiyoruz.
  • Krema ve pudra şekerini derin bir kaba koyup mikserle kabarana kadar yüksek ayarda çırpıyoruz. Labne, vanilin ve frambuazı kaba ekleyip biraz daha çırpıyoruz.
  • Frambuazlı karışımı daha önceden tabanını hazırladığımız kuplara eşit şekilde dağıtıyoruz.
  • Kupta frambuazlı cheesecake'lerimizi buzdolabında 3-4 saat bekletiyoruz. Üzerlerini dilediğimiz gibi süsleyip servis ediyoruz. Yapımı oldukça pratik, yaz için birebir, hafif, lezzetli mi lezzetli cheesecake kuplarımız hazır.

Kupta Frambuazlı Cheesecake tarifinin püf noktası nedir?

*1 bardak = 200 ml *1 çay bardağı =125 ml =ajda boy


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025