Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Nefis Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Krem Şantili Katı Yağsız Kurabiye Tarifi

Krem Şantili Katı Yağsız Kurabiye

Krem Şantili Katı Yağsız Kurabiye Tarifi

Krem Şantili Katı Yağsız Kurabiye tarifi: Krem Şantili Katı Yağsız Kurabiye için gerekli malzemeler nelerdir? Krem Şantili Katı Yağsız Kurabiye nasıl yapılır?

Tarifi oylar mısınız?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Krem Şantili Katı Yağsız Kurabiye yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

Hamuru İçin:

  • 1 paket krem şanti
  • 1 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 2 su bardağı un
  • 1 su bardağı sıvı yağ

Üzeri İçin:

  • 1 yemek kaşığı pudra şekeri

Krem Şantili Katı Yağsız Kurabiye tarifi nasıl yapılır?

  • Krem şanti, 1 yemek kaşığı pudra şekeri ve yağı karıştırın.
  • Üzerine unu azar azar ilave edin ve yoğurmaya başlayın.
  • Kıvamına bağlı olarak ele yapışmayan ve yumuşak bir kurabiye hamuru elde edin.
  • Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 15 dakika kadar pişirin.
  • Fırından çıkardıktan sonra sıcaklığının gitmesini bekleyin ve pudra şekeri serperek servis edin. Afiyet olsun.

Krem Şantili Katı Yağsız Kurabiye tarifinin püf noktası nedir?

Fırından çıktıktan sonra en az 5 dakika kadar dinlendirin. Yoksa hemen dağılacaktır.

Krem Şantili Katı Yağsız Kurabiye tarifi için servis önerisi

Üzerine pudra şekeri veya tarçın serperek servis edebilirsiniz.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Krem Şantili Katı Yağsız Kurabiye ile ilgili yorum yap




Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Nefis Yemek Tarifleri - 2021