Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Kievski Kotlet Tarifi

Kievski Kotlet

Kievski Kotlet Tarifi

Kievski Kotlet tarifi: Kievski Kotlet için gerekli malzemeler nelerdir? Kievski Kotlet nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Kievski Kotlet yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 3 diş sarımsak
  • 2 adet soğan
  • 6 adet kemiksiz fileto tavuk göğsü
  • 500 gram kaşar peyniri
  • 2 paket galeta unu
  • 6 adet yumurta
  • 1 büyük boy kase mısır yağı
  • 1,5 çay kaşığı tuz
  • 1/2 çay kaşığı toz karabiber

Kievski Kotlet tarifi nasıl yapılır?

  • Tavuk göğsünü soğan ve sarımsakla makinede çek. Tuz ve karabiber ekleyip yoğur. Yumurta boyunda bezeler oluştur.
  • Bir kaba yumurtayı kır ve arzuya göre baharat ekleyip çırp.
  • Bir kaba galeta unu dök.
  • Kaşar peynirini uzun çubuklar halinde doğra.
  • Tavuğu avucunun içinde aç ve kaşarı ortasına koyup kapat.
  • Önce yumurtaya, sonra galetaya bulayıp bu işlemi bir kat daha tekrarlayın. Kızartın. Afiyet olsun.

Kievski Kotlet tarifinin püf noktası nedir?

Tavuğu her açışta elinizi ıslatın.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025