Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Ketojenik Kurabiye Tarifi

Ketojenik Kurabiye

Ketojenik Kurabiye Tarifi

Ketojenik Kurabiye tarifi: Ketojenik Kurabiye için gerekli malzemeler nelerdir? Ketojenik Kurabiye nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Ketojenik Kurabiye yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 6 yemek kaşığı badem unu
  • 2 yemek kaşığı hindistan cevizi unu
  • 3 yemek kaşığı stevia
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 60 gram bitter çikolata
  • 2 adet yumurta
  • 50 gram eritilmiş tereyağı
  • 1 küçük boy kase fındık (parçaları) (üstü için)

Ketojenik Kurabiye tarifi nasıl yapılır?

  • Yumurta ve tereyağı haricindeki malzemeleri karıştırın.
  • Sonra yumurta ve tereyağını ekleyin ve bir kaşık yardımıyla iyice karıştırın.
  • Fırın tepsisine pişirme kağıdı koyup, aralık bırakarak bir kaşıkla kurabiye hamurunu koyun.
  • 180 derece fırında 10-15 dakika pişirin. Afiyet olsun.

Ketojenik Kurabiye tarifinin püf noktası nedir?

Kurabiye hamurunu fırın tepsisine koyarken aralık bırakmayı unutmayalım çünkü pişerken kendilerini salıyorlar ve daha geniş oluyorlar. Yoksa maalesef ilk denememde olduğu gibi bir birine yapışmış olurlar.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025