Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Ketojenik Kakao Bar Tarifi

Ketojenik Kakao Bar

Ketojenik Kakao Bar Tarifi

Ketojenik Kakao Bar tarifi: Ketojenik Kakao Bar için gerekli malzemeler nelerdir? Ketojenik Kakao Bar nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Ketojenik Kakao Bar yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 1/2 su bardağı hindistan cevizi yağı
  • 1/4 su bardağı fıstık ezmesi (şeker ilavesiz)
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1 tatlı kaşığı toz tatlandırıcı

Ketojenik Kakao Bar tarifi nasıl yapılır?

  • Hindistan cevizi yağını sıvı hale gelene kadar ısıtın.
  • Fıstık ezmesi ve kakaoyu, tercihe bağlı stevia/xylitol/eritritolü ekleyip, iyice karıştırın.
  • Karışımı silikon muffin kalıbına, her bir kaba 2 yemek kaşığı olacak şekilde bölüştürün.
  • İsterseniz üzerilerine biraz da kakao serpiştirdikten sonra, kalıbı buzluğa gönderin.
  • Buzlukta 30 dakika dinlenen barlar servise hazır. Afiyet olsun.

Ketojenik Kakao Bar tarifinin püf noktası nedir?

Ketojenik kakaolu barları mutlaka buzluk veya buzdolabında muhafaza edin. Aksi halde Hindistan cevizi yağı eriyecek, barlar formunu kaybedecektir. 1 porsiyon 2 adet olarak hesaplanmıştır.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025