Ana sayfa » Tatlı » Keşkül-ü Fukara Tarifi
Keşkül-ü Fukara tarifi: Keşkül-ü Fukara için gerekli malzemeler nelerdir? Keşkül-ü Fukara nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
Klasik inek sütü ile manda veya keçi sütünü birlikte kullandığınız zaman mükemmel bir lezzet kıvam elde etmiş olacaksınız. Dilerseniz sadece tarifimizdeki gibi inek sütlerden de kullanabilirsiniz. Sırf manda ya da keçi sütü kullanmak ise lezzetini ağırlaştıracaktır. Toz bademiniz yoksa çiğ bademleri sıcak suda bekletip kabuklarını çıkardıktan sonra rondodan geçirerek toz badem elde edebilirsiniz. Dilerseniz içerisine toz Antep fıstığı ya da Hindistan cevizi de koyabilirsiniz. Sakız ya da vanilya ilavesinde de bulanabilirsiniz. Nişasta ya da 1 adet yumurta sarısı da kullanabilirsiniz.
Üzerine badem ya da toz Antep fıstığı ilave edebilirsiniz.
Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?
TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin