Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Kerevizli Ton Balıklı Avokado Çanakları Tarifi

Kerevizli Ton Balıklı Avokado Çanakları

Kerevizli Ton Balıklı Avokado Çanakları Tarifi

Kerevizli Ton Balıklı Avokado Çanakları tarifi: Kerevizli Ton Balıklı Avokado Çanakları için gerekli malzemeler nelerdir? Kerevizli Ton Balıklı Avokado Çanakları nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Kerevizli Ton Balıklı Avokado Çanakları yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 1/2 adet kereviz (rendeşenmiş)
  • 1 adet ton balığı (konserve yağsız)
  • 1/2 su bardağı ceviz
  • 1-2 demet maydanoz (kıyılmış)
  • 3 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 1/2 adet avokado (küp kesilmiş)
  • 1/2 adet limon suyu
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1,5 çay kaşığı limon baharatı

Kerevizli Ton Balıklı Avokado Çanakları tarifi nasıl yapılır?

  • Tüm malzemeler bir kasede güzelce harmanlanır.
  • Sunum için çekirdeği çıkarılmış avokado çanak amaçlı kullanılır ve elde edilen karışım bu çanaklara koyularak servis edilir.
  • Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun :)

Kerevizli Ton Balıklı Avokado Çanakları tarifinin püf noktası nedir?

Bu tarif için bir tane avokado kullanmanız yeterli olacaktır. Avokadonun çekirdeği çıkarıldıktan sonra kase olacak şekilde içi oyulur. Oyulmuş kısımlar harç içine eklenir. Kalan iki adet avokado çanakları ile sunum amaçlı kullanılabilir.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025