Ana sayfa » Çorba » Kelle Paça Çorbası Tarifi
Kelle Paça Çorbası tarifi: Kelle Paça Çorbası için gerekli malzemeler nelerdir? Kelle Paça Çorbası nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
Alacağınız kelledeki beyni bu çorbada kullanmıyorsunuz. Kelleyi beyinsiz olarak da alabilirsiniz. Arzuya göre kellenin dilini de, zarını soyup ince ince doğradıktan sonra kullanabilirsiniz. İşkembe, ayaklar ve kellenin çok iyi temizlendiğinden emin olun. Gerekirse ayakların üstündeki kılları gidermek için ocakta tütsüleyebilirsiniz. Kelleyi tamamen arındırmak için bir gece boyunca, 2-3 saat aralıklarla suyunu değiştirerek, suda bekletmeniz daha iyi olacaktır.
Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?
TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin