Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Kayseri Pöç Tandır Tarifi

Kayseri Pöç Tandır

Kayseri Pöç Tandır Tarifi

Kayseri Pöç Tandır tarifi: Kayseri Pöç Tandır için gerekli malzemeler nelerdir? Kayseri Pöç Tandır nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Kayseri Pöç Tandır yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 3 adet soğan
  • 1,5 kg. dana pöç
  • 3 - 4 diş sarımsak
  • 1,5 çay kaşığı tuz
  • 1,5 su bardağı su

Kayseri Pöç Tandır tarifi nasıl yapılır?

  • Soğanları büyük ve jülyen kesin ve önceden yağladığınız güvecin tabanına yerleştirin.
  • Dana pöçü parçalyıp soğanların üzerine sıkıştırarak yerleştirin.
  • Sarımsaklari suyu ve tuzu ekleyin.Üstunu yağlı kağıt ve alüminyum folyo ile kapatın.
  • Ocağınizin altini en kısık ateşe ayarlayin ve 5-6saat pişirin.
  • Şimdiden afiyet olsun.

Kayseri Pöç Tandır tarifinin püf noktası nedir?

Ben eti atesi orta seviyenin en düşük ayarında pişiriyorum.Unutmayın etin iyi pişmesi icin ateşin düşük sürenin yüksek olması gerekiyor. Yemeğinizden artan su çok lezzetli oluyor yeni bir yemek yaparken değerlendirebilirsiniz. Dilerseniz çesitli baharatlar ekleyebilirsiniz.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025