Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Kaymaklı Kemal Paşa Tatlısı Tarifi

Kaymaklı Kemal Paşa Tatlısı

Kaymaklı Kemal Paşa Tatlısı Tarifi

Kaymaklı Kemal Paşa Tatlısı tarifi: Kaymaklı Kemal Paşa Tatlısı için gerekli malzemeler nelerdir? Kaymaklı Kemal Paşa Tatlısı nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Kaymaklı Kemal Paşa Tatlısı yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 1/2 paket Kemal Paşa tatlısı
  • 1,5 su bardağı toz şeker
  • 2 su bardağı su
  • 1-2 damla limon suyu
  • 1 yemek kaşığı kaymak
  • 1 tutam hindistan cevizi

Kaymaklı Kemal Paşa Tatlısı tarifi nasıl yapılır?

  • Şeker ve suyu bir tencereye alıp kaynatılır.
  • Kaynamaya başlayan suya limon damlaları eklenir.
  • Sonra Kemal Paşalar eklenir.
  • Şişip serveti çekince bir kenara alınır. Kemal paşaları ortadan ikiye keserek ortalarına biraz kaymak koyun. Afiyet olsun.

Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025