Kaymaklı Kemal Paşa Tatlısı Tarifi
Kaymaklı Kemal Paşa Tatlısı tarifi: Kaymaklı Kemal Paşa Tatlısı için gerekli malzemeler nelerdir? Kaymaklı Kemal Paşa Tatlısı nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
10 dakika
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
4 dakika
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
4 kişilik
Kaymaklı Kemal Paşa Tatlısı yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?
- 1/2 paket Kemal Paşa tatlısı
- 1,5 su bardağı toz şeker
- 2 su bardağı su
- 1-2 damla limon suyu
- 1 yemek kaşığı kaymak
- 1 tutam hindistan cevizi
Kaymaklı Kemal Paşa Tatlısı tarifi nasıl yapılır?
- Şeker ve suyu bir tencereye alıp kaynatılır.
- Kaynamaya başlayan suya limon damlaları eklenir.
- Sonra Kemal Paşalar eklenir.
- Şişip serveti çekince bir kenara alınır. Kemal paşaları ortadan ikiye keserek ortalarına biraz kaymak koyun. Afiyet olsun.