Kavrulmuş Cevizli Buğday Salatası Tarifi
Kavrulmuş Cevizli Buğday Salatası tarifi: Kavrulmuş Cevizli Buğday Salatası için gerekli malzemeler nelerdir? Kavrulmuş Cevizli Buğday Salatası nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
0 dakika
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
15 dakika
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
10 kişilik
Kavrulmuş Cevizli Buğday Salatası yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?
- 6 su bardağı haşlanmış aşurelik buğday
- 1 konserve mısır
- 6-7 adet közlenmiş kırmızı biber turşusu
- 10 adet kornişon turşu
- 1/2 demet dereotu
- 1/2 kilogram yoğurt
- 2 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 1 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi
- 1 çay kaşığı tuz
- 1/2 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı kırmızı biber
Kavrulmuş Cevizli Buğday Salatası tarifi nasıl yapılır?
- Tüm malzemeleri karıştırıp servis tabağına alın. Cevizi tereyağında baharatlarıyla kavurup ekleyin. Afiyet olsun.