Kavrulmuş Cevizli Buğday Salatası Tarifi
Kavrulmuş Cevizli Buğday Salatası tarifi: Kavrulmuş Cevizli Buğday Salatası için gerekli malzemeler nelerdir? Kavrulmuş Cevizli Buğday Salatası nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
0 dakika
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
15 dakika
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
10 kişilik
Kavrulmuş Cevizli Buğday Salatası yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?
- 6 su bardağı  haşlanmış aşurelik buğday
- 1 konserve  mısır
- 6-7 adet  közlenmiş kırmızı biber turşusu
- 10 adet  kornişon turşu
- 1/2 demet  dereotu
- 1/2 kilogram  yoğurt
- 2 diş  sarımsak
- 2 yemek kaşığı  tereyağı
- 1 su bardağı  iri çekilmiş ceviz içi
- 1 çay kaşığı  tuz
- 1/2 çay kaşığı  karabiber
- 1 çay kaşığı  kırmızı biber
Kavrulmuş Cevizli Buğday Salatası tarifi nasıl yapılır?
- Tüm malzemeleri karıştırıp servis tabağına alın. Cevizi tereyağında baharatlarıyla kavurup ekleyin. Afiyet olsun.