Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Kavrulmuş Bademli Keşkül Tarifi

Kavrulmuş Bademli Keşkül

Kavrulmuş Bademli Keşkül Tarifi

Kavrulmuş Bademli Keşkül tarifi: Kavrulmuş Bademli Keşkül için gerekli malzemeler nelerdir? Kavrulmuş Bademli Keşkül nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Kavrulmuş Bademli Keşkül yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 1 litre süt
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yemek kaşığı pirinç unu
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 su bardağı toz şeker (vanilyalı)
  • 1 çay bardağı badem unu (kavrulmuş)

Kavrulmuş Bademli Keşkül tarifi nasıl yapılır?

  • Tüm malzemeleri pişirmeden önce kaba alın ve hepsini çırpın.
  • Kaynayana dek harcı pişirin.
  • Kaplara paylaştırın.
  • Buzdolabında yaklaşık 5 saat dinlendirin.
  • Soğuduktan sonra servise hazır. Afiyet olsun.

Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025