Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Katlı Milföy Tatlısı Tarifi

Katlı Milföy Tatlısı

Katlı Milföy Tatlısı Tarifi

Katlı Milföy Tatlısı tarifi: Katlı Milföy Tatlısı için gerekli malzemeler nelerdir? Katlı Milföy Tatlısı nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Katlı Milföy Tatlısı yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 1 paket milföy hamuru
  • 1 orta boy kase çikolata kreması
  • 1/2 su bardağı toz şeker
  • 1 adet yumurta akı

Katlı Milföy Tatlısı tarifi nasıl yapılır?

  • İlk olarak dikdörtgen milföy hamurunu ortadan ikiye bölün, 2 adet kare elde edin ve elde ettiğiniz kareleri de ortalarından ikiye bölün.
  • Elde ettiğiniz küçük dikdörtgenlerin iki tanesine, kenarlarına gelmeden bıçakla çizikler atın.
  • Diğer ikiliye de kenarlarına gelmeden çikolata kreması sürün.
  • Çizik attığınız hamurları, çikolata kreması sürülenlerin üzerine kapatın, çatalla kenarlarına bastırarak kapatın.
  • Paketteki tüm milföy hamurlarını aynı işlemlerden geçirin, yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin ve yumurta akını üstlerine sürün.
  • Toz şekeri üstlerine serpin, 190 derece fırında 20-30 dakika kontrollü pişirin. Afiyet olsun.

Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025