Kasekuchen Hamurunda Tiramisu Tarifi
Kasekuchen Hamurunda Tiramisu tarifi: Kasekuchen Hamurunda Tiramisu için gerekli malzemeler nelerdir? Kasekuchen Hamurunda Tiramisu nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
40 dakika
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
20 dakika
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
8 dilim
Kasekuchen Hamurunda Tiramisu yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?
Hamur için:
- 1 adet yumurta
- 2 yemek kaşığı şeker
- 1,5 su bardağı un
- 1 yemek kaşığı margarin
Kreması için:
- 200 gram labne peyniri
- 200 gram krema
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1/2 su bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı un
- 2 tatlı kaşığı granül kahve (suda eritilecek)
Kasekuchen Hamurunda Tiramisu tarifi nasıl yapılır?
- Hamurun tüm malzemelerini karıştırıp buzdolabında bekletin. Daha sonra 2 yağlı kağıt serili tezgahta hamuru açın, orta incelikte bir hamur olsun. Daha sonra kalıba koyun ve kenarları kesmeyin.
- Kalıbın kenarları da hamurla kaplansın, içerisine tüm malzemeleri karıştırıp hazırladığınız kremayı dökün. 180 derecedeki fırında 40 dakika ortası hareketli bir kıvam elde edinceye kadar pişirip soğumaya alın.
- Normalde 1 gün dinlense daha iyi ama biz biraz acele ettik üzerine kahve ya da kakao serpip servis edin. Soğuk servis daha güzel oluyor, afiyet olsun.
Kasekuchen Hamurunda Tiramisu tarifinin püf noktası nedir?
Fırında pişirirken mutlaka 1 kasenin içine su koymalısınız.